11-06-06

~ Glimlach ~

 

Ik zou kunnen schrijven over getallen die voor m’n slaperige ogen dansen of over tranen van verlichting na een deugddoend gesprek. Zelfs over nachtelijke omzwervingen en colablikjes die weigerden te bewegen. Echter, ik heb een belofte te vervullen.

 

Vooroordelen. Ze hebben één positieve kant: wanneer ze weerlegd worden, is het genoegen des te groter. Net op tijd. En je zou zowaar in Iets Liefdevols gaan geloven…

 

Je doet me glimlachen. Misschien vul je wel een gaatje in m’n bestaan. Je hebt mijn hart veroverd zonder mijn realiteitszin te verwoesten. Dat zie ik je weinigen nadoen. Daar waar ik anders ongezonde hartstocht en utopisch verlangen ervaar, voel ik nu een diepe vriendschapsliefde, alsof ik je al jaren ken. Je doet me telkens weer glimlachen. Je kijk op de wereld, je onverwacht rake humor en je brein dat toch wel meer aankan dan ik voorheen gedacht had.

 

Je hebt iets spontaans over je, iets vriendelijks, iets echts. Bij jou voel ik me wérkelijk op m’n gemak… Eén week is te vroeg om een balans op te maken, maar te laat om je nog te kunnen missen. Eerst die rotproefwerken doorworstelen en dan zien we wel. Dankje om wie je bent. Ik glimlach…

 

je Cé

20:51 Gepost door La fille C | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

~bananen~ Vooroordelen. Wat ze ook mogen beweren, je straalt vrouwelijkheid uit, je straalt. Je hartstocht en verlangen sieren je. Verbondenheid, samenhorigheid. Hoe verschillend we ook mogen zijn, ik voel wat je voelt. Je openheid doet me wat, je spontaniteit doet me glimlachen. Glimlach. Daar draaide het inderdaad allemaal om. Colablikjes kunnen zweven, en ik zal het je bewijzen. Concentratie tegenover glimlach, schaterlach.’t Was een mooie avond, en er mogen er nog veel volgen. Volgen. Zoals bij een tango.

Gepost door: . | 12-06-06

malin ik wil graag een mooie aardigmeid

Gepost door: zoro | 05-02-07

De commentaren zijn gesloten.