01-06-06

~ Regenboogjongens ~

 

Ogen die zichzelf amper open kunnen houden, hoofdpijn afgewisseld met buikkrampen en een slepende moeheid. Diverse kwaaltjes schepten er vandaag plezier in dit arme kind te vergezellen. Lijdzaam onderging ik deze mottige dag. Het was de prijs die ik maar al te graag betaalde voor de twee uren puur genot die ik vorige nacht beleefde. Een al te gretige lezer zal zich hierbij meteen verheugen op een sappig verhaal. Tot mijn niet al te grote spijt moet ik allen teleurstellen: ik aanschouwde gisteren slechts een filmpje.

 

Het stiekem aanschouwen was op zich reeds een belevenis. Verplaatsbaar schermpje op mijn donsdeken, oortjes in mijn oren en een aanhoudend bonkend hart omwille van een ventilatortje dat wel erg veel lawaai produceerde in ons nachtelijk en muisstille huis…

 

~ Verwekkers worden beter geen deelgenoot gemaakt van nachtelijke uitspattingen in proefwerktijd… ~

 

Summerstorm. Grote kans dat zij die zich wel eens in holebikringen begeven bij het horen van deze titel een gelukzalige glimlach produceren. Zo ook mezelf. De beelden beschrijven zou ze louter onrecht aandoen. Ik kan enkel kwijt dat al wie van jongens houdt in hun meest pure en liefdevolle vorm dit meesterwerkje zeer zeker zal appreciëren.

 

Het trof me hoe ik mezelf liet meesleuren in het lief en leed van deze “foute” jongens. De frequentie van mijn hartritme verdubbelde bij de aanblik van elke jongenskus, slap handje of vertederde oogopslag. Hoewel de diversiteit onder de regenboogjongens onvoorstelbaar  is, hebben ze allen één iets gemeen: ik bemin hen o zo vurig…

 

Waar ik anders watervallen van woorden produceer om taferelen te beschrijven, stokt hier mijn adem samen met mijn inspiratie. Wanneer twee jongens elkaar begeren en lijfelijk liefhebben schiet het Nederlands te kort. Beyond. Hun ruwste en zachtste manier, het meest in intieme gebaar om liefde uit te drukken. Het summum van lichamelijke schoonheid. Het hoogtepunt van romantiek.

 

Heerlijk fout,

 

je Cé.

 

21:48 Gepost door La fille C | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.