25-05-06

~ Esthetisch wonder ~

 

Feestjes. Ik hou er wel van. Alleen, zij schijnen niet altijd van mij te houden. Mensen uit hetzelfde bouwjaar als ikzelf hebben dit jaar wel de ideale reden om er eentje te geven: hun dag der volwassenheid. Zodoende volgen die “verjaardagsfuiven” elkaar in sneltempo op. Vaak wordt nog iets toegevoegd aan de geijkte formule: verkleden! Zo heb ik al ’n black&white, een junglestyle en gisteren een superhelden-opdracht gekregen. Dit maakt het rondkijken voor mij al enigszins makkelijker…

 

Een dampend zaaltje, gevuld met schreeuwerige muziek en dito creaturen die men overdag als mensen zou bestempelen. Ik vind dat fantastisch. Met wat geluk geef ook ik me over aan de beat, aan de melodie, aan de massa die even het hoofd afsluit en het lichaam vrij spel geeft. Slechts zelden overkomt dit me. Welgeteld drie keer in alle keren dat ik reeds zo’n feestje bijwoonde.

 

Veel liever doe ik plaatsen aan waar dansen vrijblijvend is en praten de regel. Cafés, zetels van vrienden in de late en vroege uurtjes en ’s zomers rock-en andere festivals.

 

Lees dit niet verkeerd, ik ben allerminst een muurbloempje. Ik kan wel genieten van zulke momenten. Enkel op een andere manier. Zo vond ik het gisteren het leukst toen een goede vriendin en ik een hele poos na middernacht in de gietende regen de weg naar de kerk zochten, alwaar haar vader ons kwam halen uit dat hol van Pluto.

 

“Ik vind vrouwen mooi om naar te kijken. Ik kan dit enkel tegen jou zeggen, anderen zouden me maar raar aankijken. Dat kan toch, zelfs als hetero?”

 

Ik moest glimlachen en beaamde wat ze zei.

 

“Een vrouw is zo esthetisch. Neem nu een kont. Die van jongens zijn vierkant en vaak totaal vormeloos. “ Ik dacht even terug aan het heerlijke achterwerk van een goede vriendin van me. “Haar achterste is zo mooi rond en gevuld, zoals het hoort.”

 

“Neem nu borsten. Da’s toch zalig voor een jongen om daarnaar te kijken en eraan te komen.”

 

Weer stemde ik helemaal in met wat ze zei. ~ Echter, mogen enkel jongens kijken en aanraken? ~

 

“Een vrouw is een esthetisch wonder.”

 

Je Cé.

11:01 Gepost door La fille C | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Smaakjes, kleurtjes, je kiest maar wat... << “Een vrouw is zo esthetisch. Neem nu een kont. Die van jongens zijn vierkant en vaak totaal vormeloos. “>>

"De gustibus et coloribus non desputandum est"... Weet je nog ?
*plaats provocatief knipoog smiley ding hier*

Gepost door: Markus le Lion | 31-05-06

Jongens Uiteraard heeft elk z'n voorkeurtjes ;-). Sommige mannelijke derrières zijn inderdaad ook wonderlijk geschapen...

Gepost door: La fille Cé. | 31-05-06

De commentaren zijn gesloten.